OM NATURGUIDE TIVEDEN


 

Naturen och de vilda djuren har varit min passion ända sedan jag var liten. Det var min morfar, farsan och min familj som gav mig passionen och intresset. Morfar brukade komma och hämta mig på varma sommarkvällar i sin ljusblåa Volvo 240. Deluxe versionen. Sen for vi ut för att spana efter älgar. Det var alltid väldigt spännande.

Idag får våra gäster uppleva älgsafari på samma marker där min morfar körde runt med mig på 80-talet. Jag känner precis samma spänning som jag gjorde som barn under varje ny tur!

Min passion för naturen sträcker sig längre än till att vägleda gäster i naturen. Jag arbetar aktivt för att skydda skogs- och naturområden och de arter som bor och lever där. Jag har under åren varit med och skyddat flera naturområden. För det är skillnad på trädplantager och skog. I skogen finns mångfalden av liv.

Mitt liv handlar om att visa dig den fantastiska mångfald och uttryck av liv som finns ute i naturen. Och att skydda och värna den för dig och framför allt för livets alldeles egna skull.

Välkommen att uppleva naturen tillsammans med mig!

/David Tverling

Naturguide Tiveden

david